Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdybyś mógł, to co byś zmienił w grze Last Chaos? - DYSKUSJA

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, bo to już jest doprawdy żałosne. Serio - tonący brzytwy się chwyta. :v Robicie coraz bardziej debilne konkursy... 'Co byś zmienił, ale i tak nic nie zmienisz, a LC dalej będzie staczało się w dół zamiast iść do góry', hueheuheu. Nie wiem kto był pomysłodawcą, ale to ssie mocno. 

Rozumiem, że wymyślone przez nas zmiany mogą tyczyć się wszystkiego, co w LC, tak?

P.S Wyślę pracę tylko po to, żeby zbić parę punktów, chociaż taki z tego pożytek.

Opublikowano

poza tym ten konkurs byl :P w tym wakacyjnym^^

Ale to były zmiany w dziale, czyli coś w miarę możliwe do wykonania, w porównaniu do tego.  xD

Nie wiem po co robić konkursy na gdybanie, skoro można zrobić po prostu na najładniejsze ss, czy już ten quiz, o który były propozycje, ale ok.  :ninja:

Opublikowano

Cokolwiek zrobić, to już od razu każdy się przyczepi. Ostatnio powstał temat w którym można było zapodać jakieś fajne pomysły na konkursy... a jak się komuś ten nie podoba, to nie musi przecież brać udziału, nie? ;) 

Robienie SSów, tworzenie historyjek czy wymyślanie nowych postaci... to trochę dla mnie przereklamowane. 

Opublikowano

Cokolwiek zrobić, to już od razu każdy się przyczepi. Ostatnio powstał temat w którym można było zapodać jakieś fajne pomysły na konkursy... a jak się komuś ten nie podoba, to nie musi przecież brać udziału, nie? ;)

Robienie SSów, tworzenie historyjek czy wymyślanie nowych postaci... to trochę dla mnie przereklamowane. 

Ale na pewno o wiele lepsze niż wymyślanie jakichś niestworzonych bredni. ;)

Opublikowano

Jak zawsze jest coś nie tak...

Ale na pewno o wiele lepsze niż wymyślanie jakichś niestworzonych bredni. ;)

Były podobne konkursy, np. "wymyśl nową postać" i wtedy nie było żadnych "ale", jak to określiłaś, te niby "niestworzone brednie" pojawiły się również tam. Poza tym ostatnio dyskutowaliście o Last Chaos i jego brakach, także możecie wymyślić coś ciekawego.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Dział świeci pustkami a tutaj konkursik. <3

Mamy czas zapewne do stycznia 2015, żeby 5 prac się nazbierało.

Pomysł na konkurs niby dobry, ale jeszcze gdyby siły wyższe Last Chaos mogły zajrzeć do wypowiedzi, a raczej chciały zajrzeć. :D

graphic.png

Opublikowano

Pomysł na konkurs niby dobry, ale jeszcze gdyby siły wyższe Last Chaos mogły zajrzeć do wypowiedzi, a raczej chciały zajrzeć. :D

Czas konkursu jest podany w regulaminie. Do stycznia na 100% nie będzie ciągnięty, bo już pierwszego dnia trochę prac się zebrało. 

Opublikowano

Nie zrozumiałem twojego drugiego przekazu. Jeżeli chodzi o czas trwania, to podaliśmy datę i jej będziemy się trzymać. Myślę, że macie odpowiednią ilość czasu.

zSCFQrN.png

Opublikowano

W poprzednim konkursie również była podana data - co z tego wyszło? Przedłużony czas o tydzień bodajże (nie jestem pewien) "Ze względu na małą ilość nadesłanych prac". Tematów było sporo, do niektórych ani jedna praca nie została nadesłana. Trochę mi to się wydaje dziwne, robienie konkursu w dziale, który świeci pustkami. Ludzie nie piszą prac po to, aby być jakoś bardziej wyróżnionym, czy coś, tylko po to, aby zbić sobie punkty ostrzeżeń, bo brzydko wygląda. :)

graphic.png

Opublikowano

W poprzednim konkursie również była podana data - co z tego wyszło? Przedłużony czas o tydzień bodajże (nie jestem pewien) "Ze względu na małą ilość nadesłanych prac". Tematów było sporo, do niektórych ani jedna praca nie została nadesłana. Trochę mi to się wydaje dziwne, robienie konkursu w dziale, który świeci pustkami. Ludzie nie piszą prac po to, aby być jakoś bardziej wyróżnionym, czy coś, tylko po to, aby zbić sobie punkty ostrzeżeń, bo brzydko wygląda. :)

Nie we wszystkich konkursach musi brać multum osób, to była decyzja użytkowników. Niektóre kategorie były niekoniecznie związane z wiedzą Last Chaos. Przedłużyliśmy, bo na prawdę było bardzo mało prac i nie było z czego wybierać. Teraz liczymy na kilkanaście prac, a wszystko się na to składa. Przedłużać nie będziemy. Jeżeli chodzi o konkursy, na mpc zazwyczaj bierze się udział w nich dla plakietek/ujemnych punktów i tak jest w każdym dziale, także wypowiedź jest nietrafiona...

zSCFQrN.png

Opublikowano

Zapewne zrobili konkurs by trochę dział obudzić.. Nie udało wam się :E

Działu już nie obudzą, kiedyś posty leciały szybciej niż w Metinie, teraz wolniej niż posty na nk.

Ale konkurs może być, pobudzi trochę wyobraźnię, do tego zbije trochę punktów. Szkoda, że siły wyższe Last Chaos mają to głęboko w d***e, tak samo jak płacz na oficjalnym forum. :rolleyes:

graphic.png

Opublikowano

Zapewne zrobili konkurs by trochę dział obudzić.. Nie udało wam się :E

Konkurs jest zrobiony po to, żeby ludzie mogli obudzić własną wyobraźnie i coś za to dostać. Niestety nie zmusimy całej społeczności MPC żeby łaskawie się u nas wypowiadała, gra przestała być taka popularna jak wcześniej i my jako moderatorzy nic na to nie poradzimy. ;) Osób chętnych do dyskusji niestety brakuje, więc trudno w dwójkę coś zdziałać żeby dział ożywić na nowo. 

Opublikowano

Nie we wszystkich konkursach musi brać multum osób, to była decyzja użytkowników. Niektóre kategorie były niekoniecznie związane z wiedzą Last Chaos. Przedłużyliśmy, bo na prawdę było bardzo mało prac i nie było z czego wybierać. Teraz liczymy na kilkanaście prac, a wszystko się na to składa. Przedłużać nie będziemy. Jeżeli chodzi o konkursy, na mpc zazwyczaj bierze się udział w nich dla plakietek/ujemnych punktów i tak jest w każdym dziale, także wypowiedź jest nietrafiona...

Tylko, że akurat w LC robicie konkursy, w których de facto mogą brać udział osoby kompletnie niezwiązane z działem. I tylko i wyłącznie dlatego było tyle zgłoszeń do konkursu z lajkami, albo tym hasłem promocyjnym gry... no cóż, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Gdybyście zrobili coś, co dotyczyłoby TYLKO Last Chaos, a udział mogliby wziąć TYLKO gracze to podejrzewam, że liczba prac nie przekroczyłaby 3-4.

Opublikowano

Tylko, że akurat w LC robicie konkursy, w których de facto mogą brać udział osoby kompletnie niezwiązane z działem. I tylko i wyłącznie dlatego było tyle zgłoszeń do konkursu z lajkami, albo tym hasłem promocyjnym gry... no cóż, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Gdybyście zrobili coś, co dotyczyłoby TYLKO Last Chaos, a udział mogliby wziąć TYLKO gracze to podejrzewam, że liczba prac nie przekroczyłaby 3-4.

Musisz też wiedzieć, że nie jest to robione bez powodu. Konkursy na slogan, wymyślenie postaci, itd. mogą przyciągnąć nowych graczy do działu. Nie możemy ograniczać się na samych konkursach, w których trzeba pobrać grę, bądź coś podobnego.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Musisz też wiedzieć, że nie jest to robione bez powodu. Konkursy na slogan, wymyślenie postaci, itd. mogą przyciągnąć nowych graczy do działu. Nie możemy ograniczać się na samych konkursach, w których trzeba pobrać grę, bądź coś podobnego.

Proponowałabym przeprowadzić ankietę na to, ile osób te konkursy zachęciły do pobrania, czy też aktywnego grania w LC. ;)

Opublikowano

Ale macie problemy. Nie ma konkursu - wielkie "halo" bo nie robią konkursów, jest konkurs - to macie problem, że ja nie mogę o.O Nie podoba wam się? Nie bierzcie udziału. Bierzecie udział? To nie gderajcie.

Poza tym, jeśli macie lepsze pomysły na konkursy to wysyłajcie je do modów i będą organizowane. Umiecie tylko narzekać. Nie dziwię się, że nikt tu nie zagląda.

Konkurs całkiem spoko według mnie, i co z tego, że z innych działów użytkownicy też mogą wziąć udział? A czy oni mają zakaz wchodzenia w ten dział? No normalnie śmieszne xD

Ale sądzę, że udział weźmie wiele osób, także z użytkowników tego działu. Każdy może napisać, co chciałby zobaczyć w tej grze.

@ i sorry, ale musiałam coś napisać, na wasze bóle dupy xD Nie mogłam się powstrzymać ;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ale macie problemy. Nie ma konkursu - wielkie "halo" bo nie robią konkursów, jest konkurs - to macie problem, że ja nie mogę o.O Nie podoba wam się? Nie bierzcie udziału. Bierzecie udział? To nie gderajcie.

Poza tym, jeśli macie lepsze pomysły na konkursy to wysyłajcie je do modów i będą organizowane. Umiecie tylko narzekać. Nie dziwię się, że nikt tu nie zagląda.

Konkurs całkiem spoko według mnie, i co z tego, że z innych działów użytkownicy też mogą wziąć udział? A czy oni mają zakaz wchodzenia w ten dział? No normalnie śmieszne xD

Ale sądzę, że udział weźmie wiele osób, także z użytkowników tego działu. Każdy może napisać, co chciałby zobaczyć w tej grze.

@ i sorry, ale musiałam coś napisać, na wasze bóle dupy xD Nie mogłam się powstrzymać ;3

Ale to nie jest ból dupy o konkurs tylko wyrażenie zdania na temat wybranego konkursu, który po prostu MOIM zdaniem jest żenująco denny. :P Poza tym taka mentalność Polaków, że lubią narzekać. Nic z tym nie zrobisz. :D

Opublikowano

Ale to nie jest ból dupy o konkurs tylko wyrażenie zdania na temat wybranego konkursu, który po prostu MOIM zdaniem jest żenująco denny. :P Poza tym taka mentalność Polaków, że lubią narzekać. Nic z tym nie zrobisz. :D

Tyle, że jak nie ma konkursów to też narzekacie. Zdecydujcie się i tyle o.O Mogą ich nie robić, jak dla was są denne, ale wtedy nie płaczcie, że ich nie ma...

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...